Kamerplanten 13
Stylingtip Planten In De Vensterbank (c)bintihome
Kamerplanten 07

De eerste zonnestralen doen ons al hunkeren naar de lente en zomer. Door wat kamperplanten in huis te halen, haal je alvast een stukje lente in huis! 

Kamerplanten zijn weer helemaal hip en trendy.
Ze maken je interieur meteen een stuk gezelliger en sfeervoller. Wist je dat er zelfs planten zijn die naast sfeer en zuurstof ook een luchtzuiverende werking hebben? Denk hierbij aan bv. Calathea, Goudpalm, Sanseveria, Lepelplant, Monstera, ... 

Belangrijk voor kamerplanten is uiteraard de verzorging ervan.
Informeer je goed voor je een plant aanschaft, want niet elke plant zal overleven bij te veel of te weinig water en een lage luchtvochtigheid in de wintermaanden.

Er zijn kamperplanten die je in volle zon aan een raam op het zuiden kan plaatsen zoals oa. cactussen, maar de meeste planten doen het beter op een plaats met indirect zonlicht.

Geen vensterbanken of geen plaats in huis? Wat dacht je van je plant op te hangen aan het plafond? Je bespaart ruimte en kleurt toch je interieur met fris groen!

Ben je al gezwicht voor de charme van de kamerplant, maar merk je toch dat enkele planten hinder ondervinden van de eerste zonnestralen? Geen nood bij All4Sun hebben we een uitgebreid gamma aan binnenzonwering en buitenzonwering waardoor de schadelijke zonnestralen je planten niet kunnen verbranden maar je toch kan genieten van de heerlijke zon in huis.

Met de zonwering van All4Sun kan je dus perfect de juiste lichtintensiteit creëeren en regelen voor elke plant en zo jarenlang genieten van al dat mooie groen in huis.

Lijken kamerplanten je wel leuk maar kan je de zorg ervoor niet opbrengen? Kies dan voor een zelfonderhoudend ecosysteem in pot of een mooie kunststof plant ;o) 

Woodland Terrarium
74fcaf16c0169ffd89c487590f5bf648

Voor meer inspiratie surf snel naar https://www.bintihomeblog.com/

Voor verzorgingstips kan je een plantenapp aanschaffen of een kijkje nemen op de talrijke FB-pagina's of Pinterest- en Instagramaccounts van plantenliefhebbers! Succes verzekerd.