Het belooft weer een zonnig weekend te worden,  hét uitgelezen moment dus om man (of vrouw) en kids aan het werk te zetten in de tuin en jezelf terug te trekken met een leuk boek en een goed glas wijn!

Bij All4Sun vind je tal van oplossingen om je me-time momentje in de zon zo optimaal mogelijk te benutten.

Een overkapping biedt beschutting tegen weer en wind en vergroot eveneens je leefruimte. Voorzien van glaswanden of screens, ingericht met een leuke tuinset, wat sfeerverlichting en vorstbestendige plantjes maak je er een heerlijke buitenkamer van.  

Is een overkapping niks voor jou? Ben je het beu die vervelende parasol steeds weer in en uit het tuinhuis te moeten sleuren? Dan is een stijlvol zonnescherm dé oplossing.
In de winter zit deze veilig opgeborgen in een cassette die het doek beschermt tegen de weersinvloeden en tijdens de zonnige dagen bepaal jij, mét 1 druk op de knop, helemaal zelf wanneer je de zon op je terras laat.  Bovendien is het de zonnetent onderhoudsvriendelijk en kan je er jaren van genieten!

Twijfel je nog? Bel of mail ons of laat je gegevens hieronder achtter en 1 van onze projectleiders komt met veel plezier langs om je verder te helpen met het maken van de juiste keuze.
Make this your moment met de producten van Verano! 

Foto's: www.verano.be