De perfecte temperatuur in je veranda of onder je terrasoverkapping

Met de verandazonweringen van Verano heb je het nooit te warm. Zelfs op heel warme dagen blijft je veranda of je terrasoverkapping nog aangenaam om te vertoeven.

Dankzij de automatisatie regel je heel eenvoudig de lichtinval die je wilt toelaten. De kwaliteit van de zonwerende doeken vormt één van de stokpaardjes van het Belgisch-Nederlandse kwaliteitsmerk Verano. Schadelijke UV-stralen kun je volledig tegenhouden. Maak je keuze uit onze verschillende types van zonnewering.

In 2020 nieuw in ons gamma, de Verano Tumba verandazonwering.

Stem je verandazonwering volledig af op je veranda of overkapping en kies het doek en de profielkleur dat er het beste bij past! De doeken zijn uiterst zonwerend, waterafstotend en ook lichtdoorlatend. Hierdoor creëer je bijgevolg een aangename sfeer onder je verandazonwering of overkapping.

Verandazonweringen voorzien we standaard van een Somfy motor voor een optimaal gemak in gebruik. Daarnaast kan je ook kiezen om je verandazonwering te voorzien van een zon-en of windautomaat. Zo ben je zeker dat deze het typisch Belgische weerklimaat overleeft ;).

Om je zo goed mogelijk verder te helpen met het maken van de juiste keuze komt onze projectleider graag even ter plaatse. Hij neemt alvast onze uitgebreide collectie aan doeken mee samen met een RAL-kaart.

Bekijk hier enkele mogelijkheden van verandazonweringen