De perfecte temperatuur in je veranda of onder je terrasoverkapping

Met de verandazonweringen van Verano heb je het nooit te warm. Zelfs op heel warme dagen blijft je veranda of je terrasoverkapping nog aangenaam om te vertoeven.

Dankzij de automatisatie regel je heel eenvoudig de lichtinval die je wilt toelaten. De kwaliteit van de zonwerende doeken vormt één van de stokpaardjes van het Belgisch-Nederlandse kwaliteitsmerk Verano. Schadelijke UV-stralen kun je volledig tegenhouden. Maak je keuze uit onze verschillende types van zonnewering.

Alle voordelen op een rijtje

Beheer de temperatuur naar wens door zonlicht te blokkeren en meer schaduw te creëren, wat tevens kan helpen bij het besparen op koelkosten.

Optimaliseer je ervaring in de veranda of terrasoverkapping, zelfs tijdens warme dagen.

Een verandazonwering biedt bescherming tegen schadelijke Uv-straling, wat gunstig is voor zowel de gezondheid van de huid als voor het behoud van tuinmeubelen, die hierdoor minder snel verkleuren.

Lees comfortabel een boek of kijk televisie in je veranda, zonder last te hebben van verblindende zonnestralen, wat zorgt voor een aangenamere ervaring.

Vergroot je buitenruimte en voeg waarde toe aan je woning met een verandazonwering.

 

Eigenschappen & kenmerken

 • Type installatie: Kan worden gemonteerd op veranda's/terrasoverkappingen of op palen.
 • Maximale breedte: Tot 10 meter.
 • Maximale uitval: Tot 5 meter.
 • Bediening: Elektrisch, via een wandschakelaar, afstandsbediening of mobiele app op je smartphone.
 • Doekcollectie: Beschikbaar in een assortiment van trendy en stedelijke kleuren. Voor meer informatie, klik hier.
 • Populaire kleuren bij klanten: Ivoor, wit of zwart met een gestructureerde afwerking.
 • Modellen: Keuze uit Oslo, Hamar of Tumba.
 • Fabrikant: Vervaardigd door Verano.
 • Extra voordelen:
  • Mogelijkheid voor volledig maatwerk.
  • Inclusief 5 jaar garantie.

Sinds 2020 nieuw in ons gamma, de Verano Tumba verandazonwering.

Stem je verandazonwering volledig af op je veranda of overkapping en kies het doek en de profielkleur dat er het beste bij past! De doeken zijn uiterst zonwerend, waterafstotend en ook lichtdoorlatend. Hierdoor creëer je bijgevolg een aangename sfeer onder je verandazonwering of overkapping.

Verandazonweringen voorzien we standaard van een Somfy motor voor een optimaal gemak in gebruik. Daarnaast kan je ook kiezen om je verandazonwering te voorzien van een zon-en of windautomaat. Zo ben je zeker dat deze het typisch Belgische weerklimaat overleeft ;).

Om je zo goed mogelijk verder te helpen met het maken van de juiste keuze komt onze projectleider graag even ter plaatse. Hij neemt alvast onze uitgebreide collectie aan doeken mee samen met een RAL-kaart.

Bekijk hier enkele mogelijkheden van verandazonweringen