De perfecte temperatuur in je veranda of onder je terrasoverkapping

Met de verandazonweringen van Verano heb je het nooit te warm. Zelfs op heel warme dagen blijft je veranda of je terrasoverkapping nog aangenaam om te vertoeven. Dankzij de automatisatie regel je heel eenvoudig de lichtinval die je wilt toelaten. De kwaliteit van de zonwerende doeken vormt één van de stokpaardjes van het Belgisch-Nederlandse kwaliteitsmerk Verano. Schadelijke UV-stralen worden volledig tegengehouden. Maak je keuze uit onze verschillende types van zonnewering.

In 2020 nieuw in ons gamma, de Verano Tumba verandazonwering.

Stem je verandazonwering volledig af op je veranda of overkapping en kies het doek en de profielkleur dat er het beste bij past! De doeken zijn uiterst zonwerend, waterafstotend en lichtdoorlatend. Hierdoor creëer je een aangename sfeer onder je verandazonwering of overkapping.

Verandazonweringen zijn standaard voorzien van een SOMFY motor voor een optimaal gebruiksgemak. Daarnaast kan je ook kiezen om je verandazonwering te voorzien van een zon-en/of windautomaat zo ben je zeker dat deze het typisch Belgische weerklimaat overleeft ;).

Om je zo goed mogelijk verder te helpen met het maken van de juiste keuze komt onze projectleider graag even ter plaatse. Hij neemt alvast onze uitgebreide doekcollectie mee samen met een RAL-kaart.

Bekijk hier enkele mogelijkheden van verandazonweringen

Enkele realisaties van geplaatste verandazonwering

Verandazonwering laten plaatsen?

Neem contact op met ons voor een opmeting en een vrijblijvende offerte van verandazonweringen. Onze projectleider komt bij je langs.

Neem contact op voor verandazonweringen