Totaalservice gegarandeerd!

Bij All 4 Sun staat de klant al meer dan 10 jaar centraal. Wij leveren alle inspanningen om onze klanten volledig te ontzorgen. Onze projectleider komt langs voor een opmeting én geeft jou het beste advies. Je ontvangt bovendien een gedetailleerde offerte. Uiteindelijk zijn het ook onze eigen vakmensen die instaan voor de plaatsing van het maatwerk.

Wij geven advies, meten op en staan in voor de plaatsing

Totaalservice betekent niet alleen dat je als klant zelf niets hoeft te doen, je gaat in zee met een partner die de volledige verantwoordelijkheid draagt voor het eindresultaat. Wij zorgen ervoor dat alles piekfijn en gebruiksklaar geïnstalleerd wordt.

Focus op Vlaams-Brabant

Vanuit onze thuisbasis Keerbergen richten wij ons hoofdzakelijk op de provincie Vlaams-Brabant, waaronder de grote regio die gevormd wordt door de vierhoek Mechelen, Leuven, Aarschot en Heist-Op-Den-Berg. Dagelijks zijn wij aan de slag in gemeenten als Haacht, Keerbergen, Bonheiden, Tremelo, Putte, Riemst, Zemst, Elewijt, Rijmenam, Steenokkerzeel, Vilvoorde,…. Wij laten ons niet tegenhouden door afstanden.

Lamellendak Verano te Zandhoven

Sterk team van 6 medewerkers

All4Sun beschikt over een sterk team van zes ervaren en vakbekwame medewerkers. Dit dynamische team staat garant voor een persoonlijke service en korte opvolging van jouw project.

Strenge selectie van topleveranciers

Wij werken uitsluitend met kwaliteitsproducten van topleveranciers. Eén van onze belangrijkste partners is het Belgisch-Nederlandse kwaliteitsmerk Verano. Wij zijn officiële installateur voor Verano, wat betekent dat wij deze producten door een door kennen. Bovendien mogen wij rekenen op een excellente ondersteuning. Andere vaste leveranciers zijn Gibus, Somfy, FenekO en Velux.