Voor elke situatie de gepaste rolluiken

Voor elke situatie – nieuwbouw of bestaande woning – hebben wij de juiste rolluiken. Als officiële plaatser van de rolluiken van Verano ben je bij ons verzekerd van topkwaliteit. Heb je al inbouwrolluiken, maar zijn deze aan vervanging toe? Wij klaren de volledige klus! Wanneer je woont in een bestaand huis zonder rolluiken, adviseren we eenvoudig te plaatsen voorzetrolluiken. Dankzij de ruime keuzes qua kleur past een rolluik nagenoeg bij elke gevel. En niet onbelangrijk, met deze rolluik verbeter je de energiewaarde van je woning!

Rolluiken Eigenschappen
Ikbenmee Button Voor Website

Wat zijn de voordelen van rolluiken?

Wie ooit een woning had met rolluiken, wil nooit meer zonder. We zetten alle voordelen nog eens helder op een rij:

 • Je geniet van extra veiligheid en privacy. Hou inbrekers op een veilige afstand met deze extra beveiliging!
 • Overmatig zonlicht en geluid blijven buiten. Geniet van een betere nachtrust door totale verduistering.
 • Rolluikmotor van Somfy voor extra gemakkelijk openen en sluiten.
 • Een rolluik vormt een extra isolatie van je woning. In de zomer blijft het heerlijk koel, in de winter ontsnapt er veel minder warmte uit je woning.

Kenmerken van onze rolluiken

 • Type: We bieden opbouwrolluiken, inbouwrolluiken en voorzetrolluiken aan.
 • Maximale afmetingen: Onze rolluiken hebben een maximale breedte van 3,7 meter en een maximale uitval van 4 meter.
 • Bediening: Kies tussen handmatige bediening of elektrische bediening via wandschakelaar, afstandsbediening of mobiele applicatie op je smartphone.
 • Populaire kleuren: Klanten geven vaak de voorkeur aan grijze of witte rolluiken.
 • Modellen: Ons assortiment omvat rolluikmodellen zoals Elegant, Steady, RV40 en RV45.
 • Fabrikant: Onze rolluiken worden vervaardigd door Verano, een gerenommeerde fabrikant en zonweringspecialist.
 • Producten met maatwerk: We bieden de mogelijkheid om dit type zonwering volledig op maat te maken, zodat ons product perfect past bij jouw ramen.
 • Duurzaamheid: We hebben tegenwoordig ook elektrische rolluiken met zonnepanelen in ons assortiment (die werken op zonne-energie), waardoor je kunt profiteren van extra energiebesparing.
 • Garantie: Alle rolluiken leveren we met 5 jaar garantie voor jouw gemoedsrust. Net zoals alle andere zonwering voor buiten.
 • Alternatief: klanten kiezen ook vaak voor screens, als ze op zoek zijn naar dit type zonwering.

Welke rolluik past het best in jouw situatie? 

Verano ontwikkelde verschillende soorten rolluiken, zodat er voor elke specifieke situatie een aangepaste oplossing bestaat. Hoogstwaarschijnlijk vind je jouw gading binnen twee types rolluiken. Het verschil tussen nieuwbouw of een bestaande woning speelt daarbij de grootste rol.

Voorzetrolluiken

Voor dit type rolluik is breekwerk aan de buitenzijde van de ramen of de gevel volledig overbodig. Voor woningen zonder bestaande rolluiken, is dit absoluut de meest eenvoudige oplossing. Ook wanneer er boven het raam geen ruimte is voor inbouwrolluiken, dan bieden voorzetrolluiken een mooi alternatief. Voorzetrolluiken verlagen je factuur voor energie dankzij de betere isolatie van je woning.

Inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken kun je naadloos in je gevel integreren. In de open positie zie je de rolluiken amper. Wanneer ze naar beneden zijn, staan de rolluiken strak in de gevel. Als absolute voorwaarde om inbouwrolluiken te kunnen plaatsen, moet er voldoende ruimte zijn boven het raam voor de rolluikkast met oprolas. Heb je al oude inbouwrolluiken? We kunnen deze zonder probleem vervangen.

Met Verano maak je altijd de juiste keuze

Wanneer je kiest voor rolluiken van het Belgisch-Nederlandse kwaliteitsmerk Verano, dan maak je altijd de juiste keuze. Verano groeide de afgelopen jaren uit tot dé kwaliteitsreferentie voor rolluiken. Zo geniet je bij Verano van een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.

Standaard krijg je bij Verano een rolluik met stevigere en dikkere lamellen. Daardoor geniet je voluit van alle voordelen die een rolluik te bieden heeft: extra veiligheid voor je woning en absolute privacy. Een rolluik houdt ongewenste blikken probleemloos buiten. 

Verano geeft je de ruimste keuze in kleuren voor de lamellen. Onze rolluiken passen daardoor perfect bij de bouwstijl van je woning.

Om het verschuiven of vastlopen van de lamellen te voorkomen, zijn deze bij Verano onderling met elkaar verbonden.

 

 

Je rolluik automatisch op en neer

Voor het automatiseren van je rolluiken werken wij samen met het kwaliteitsmerk Somfy. Zo moet je deze niet langer manueel optrekken en neerlaten. De automatisatie van Somfy biedt verschillende handige functies: 

 • Je kan elke rolluik eenvoudig aansturen met een individuele schakelaar
 • Met één draadloze bediening van op afstand bedien je alle rolluiken in je woning.
 • De aansturing is - mits de juiste koppeling - zelfs mogelijk met bijvoorbeeld computer, smartphone of tablet.
 • Je installateur kan je rolluik probleemloos verbinden met je domoticasysteem.

  

Rolluiken laten plaatsen of vervangen?

Neem contact op met ons voor een opmeting en een vrijblijvende offerte voor een rolluik.
Onze projectleider komt graag bij je langs.

Neem contact op