Geniet van het buitenleven onder een terrasoverkapping

Met een terrasoverkapping op maat van Verano geniet je het hele jaar door met volle teugen van het buitenleven. Wij bieden een totaalservice, inclusief afwerking van de terrasoverkapping volgens jouw wensen. Onze hoogwaardige terrasoverkappingen sluiten perfect aan op de stijl van je woning. Dankzij onze ruime keuze aan kleuren, de uiteenlopende mogelijkheden qua stijl en de verschillende types van terrasoverkappingen hebben we voor elke situatie een prachtige oplossing.
Onze projectleider begeleidt je van het begin tot het einde en zal je graag te woord staan bij al jouw vragen.
Neem vandaag nog contact met ons op en vertel ons hoe wij je kunnen helpen.

Verschillende types terrasoverkappingen 

Kies het type terrasoverkapping dat perfect bij jouw woning en budget past. Voor het frame van de terrasoverkapping heb je de vrije keuze uit alle RAL-kleuren.

Verano
Buitenleven Overkapping

Een klassieke overkapping heeft een vaste structuur waarbij het dak bestaat uit glas of polycarbonaat. Zo zit je beschut tegen regen een heb je toch nog veel inval van het licht.

Je kan kiezen voor :

 • een strakke look
 • de klassieke look 
 • look met sierornamenten
Buitenleven Lameldak

Een robuust lamellendak heeft een dak waarvan de lamellen kunnen kantelen om zo toch licht van de zon op je terras te laten wanneer je daar behoefte aan hebt.

Je kan kiezen voor :

 • vaste kantelbare lamellen 
 • kantelbare & verschuifbare lamellen
Buitenleven Vouwdak

Een functioneel vouwdak heeft een strakke contructie met een waterdicht, PVC doek vrij van kreuken dat je volledig kan wegschuiven d.m.v elektrische bediening.

Je kan kiezen voor : 

 • aluminium frame
 • Een rechte vrijstaande constructie 
 • Een hellende gevelconstructie
Img 9910

Kies extra opties voor jouw terrasoverkapping

Terrasoverkappingen zijn 100% maatwerk van Verano. Volledig volgens jouw wensen en verlangens realiseren we je terrasoverkapping met allerlei extra opties. Onze projectleider denkt tijdens de opmeting graag met jou mee voor een unieke terrasoverkapping op maat. Denk daarbij aan mogelijkheden tot uitbreiding met: 

Welk dak kies je voor jouw terrasoverkapping? 

Bij vrijwel elk type van overkapping heb je een keuze uit verschillende soorten daken: 

 • Polycarbonaat in kunststof: dit dak is vrijwel onbreekbaar, maar toch zeer licht in gewicht. Een zeer prijsvriendelijke oplossing.
 • Een glazen dak: het gelaagde glas is meer dan voldoende stevig. Glas garandeert een mooie uitstraling voor jouw terrasoverkapping. Het licht van de zon krijgt de kans om vrij te stromen.
 • Een dak met openschuifbaar PVC doek: een terrasoverkapping voor alle vier de seizoenen voorzien van een PVC doek dat je ook volledig kan openschuiven.
 • Een dak met draaibare en of schuifbare lamellen: je hebt een waterdicht dak én een zonnewering in één oplossing.
03 Sfeerfoto V870 Arezzo

Terrasoverkapping laten plaatsen?

Neem contact op voor een opmeting en een vrijblijvende offerte voor terrasoverkappingen. Onze projectleider komt bij je langs.

Neem contact op voor een terrasoverkapping