Kwaliteitsvolle sectionaalpoorten van Verano

All4Sun installeert de sectionaalpoorten van Verano, dé kwaliteitsreferentie in België. Onze sectionaalpoorten garanderen een bijzonder hoge isolatiewaarde. Poorten van Verano zijn gemaakt van de beste materialen, waardoor ze mogelijke inbrekers meteen afschrikken. Als je kiest voor Verano, dan mag je rekenen op een stijlvolle en uiterst solide garagepoort, perfect opgemeten en geplaatst door de eigen vakmensen van All4Sun.

Stap 1: het gewenste paneel kiezen

Elke sectionaalpoort die wij plaatsen, is volledig maatwerk. Dit betekent dat we in elke garage probleemloos een poort installeren. Je krijgt daarbij telkens de keuze uit verschillende panelen.

Deze panelen kan je mooi laten aansluiten op de stijl van je woning. Wij bieden je de keuze uit een glad en strak paneel of voor panelen waarbij de profilering is ingewerkt. Binnen deze categorie kan je kiezen uit cassetteprofielen of horizontaal gestreepte profielen.

Hiermee stem je de garagepoort volledig af op de stijl van je woning. Je kan kiezen uit een glad en strak paneel of voor panelen met een ingewerkte profilering. Binnen de profielen heb je de keuze uit horizontaal gestreepte profielen en cassetteprofielen.

Bekijk hier de mogelijkheden van poortpanelen

sectionaalpoort Verano
Ral 73915171

Stap 2: kies een kleur die je aanspreekt

Uiteraard bepaalt de kleur van jouw garagepoort grotendeels de uitstraling van je woning. Bij Verano krijg je de vrije keuze uit alle RAL-kleuren. Wij adviseren steeds om een kleur te kiezen die perfect past bij de rest van je gevel. Dit geeft je woning meteen een ruimer gevoel.

Elke poort van Verano wordt afgewerkt met een speciale coating. Dankzij deze coating doorstaat de poort probleemloos jarenlange blootstelling aan weer en wind.

Stap 3: kies je voor automatisatie? 

Wil je de poort automatisch laten openen en sluiten? Prima, wij voorzien je poort van geruisloze motor. 

De bediening gebeurt eenvoudig met een draadloze afstandsbediening of een wandknop. Zo hoef je niet uit je auto te stappen en rijd je meteen binnen. Indien gewenst kunnen we er ook voor zorgen dat je de poort via een app kan bedienen.

Bediening rolpoort
Rolpoort Verano

Wens je een rolpoort? 

Een rolpoort is een mooi alternatief voor een sectionaalpoort. Een rolpoort is net als een rolluik samengesteld uit lamellen. Ook voor rolpoorten selecteerden we Verano als onze vaste leverancier.

Met een rolpoort sluit je op een zeer prijsgunstige manier een grote opening of toegang veilig af.

Enkele realisaties van geplaatste sectionaalpoorten

Sectionaalpoort op maat laten plaatsen?

Neem contact op met ons voor een opmeting en een vrijblijvende offerte. Onze projectleider komt bij je langs.

Neem contact op