Kies voor comfort, kies voor zonwering van All4Sun. 

 

Volgens de wereldgezondheidsorganisatie ligt de ideale binnentemperatuur tussen de 18°C en 24°C. Door middel van een correcte zonregeling gedurende de dag kan je je woning hier perfect op afstemmen. Zo bespaar je niet enkel op de jaarlijkse energiefactuur, je creëert ook een gezonde en aangename werk- en leefomgeving. Daar waar een teveel aan zon een negatief effect heeft op ons welzijn, vermindert goede zonwering dit ongemak en zorgt voor een positieve invloed op het dagelijkse leven. Door gebruik te maken van zonwering houd je schadelijke UV-stralen tegen en bepaal je zelf hoeveel zonlicht je binnen laat. Het is een bewezen feit dat ons comfort verbeterd is dankzij het toepassen van zonwering.  En aangezien onze leverancier de nieuwste trends op de voet volgt, past onze zonwering perfect bij elk interieur en bij elk type woning.

Hoeveel bespaar je nu precies?

 

Als je kiest voor buitenzonwering kan je maar liefst tot 54% besparen op je energiefactuur en wordt misschien zelfs de airco een overbodige luxe. Ga je liever voor binnenzonwering, dan levert dat zo'n 16% besparing op. Dat vinden wij alvast een interessant gegeven.

Savings 16 54 1

Welke zonwering past het beste bij jouw situatie? 

Dat is net de vraag die wij met kennis van zaken voor jou zullen beantwoorden. Elke woning is anders, iedereen is verschillend en wij begrijpen dat professioneel advies belangrijk is bij het maken van de juiste keuze. Laat je daarom geheel vrijblijvend bijstaan door onze projectleider die zich, na een geslaagde opleiding georganiseerd door ES-SO (European Smart Solar Organization), een Smart Solar Shading Advisor mag noemen. Kortom bij All4sun ben je zeker van de juiste knowhow als het gaat over de laatste energienormen en zonweringtrends. Samen vinden we zeker en vast dé oplossing voor jouw specifieke situatie!  


 

Schermafbeelding 2018 11 21 Om 17.26.45

 

Waarom kiezen voor All4Sun?

De klimaatverandering, de energieprijzen die de pan uit rijzen, daar willen we samen met jou iets aan doen!
Denk groen, denk All4Sun en zorg samen met ons voor het verminderen van onze CO2 voetafdruk zodat ook de volgende generatie kan genieten van een gezonde planeet. 

 

Climate Change