Maar dat hoeft niet meteen het einde van buitenleven te betekenen. Met een stijlvolle terrasoverkapping van All4Sun kan je de zomer dus gerust nog even verlengen of alvast wegdromen bij de mooie rood- en bruintinten die de herfst voor ons in petto heeft!
 

TUINKAMER MAKEN
Wist je dat je onze overkappingen ook volledig wind- en waterdicht kunt maken d.m.v. screens en/of glaswanden?
Niks is zo fijn dan het lekker knus te maken en met een deken, een goed boek en een warme kop thee voor de haard te kruipen terwijl de nacht valt over de tuin. De perfecte manier om je stressvolle dag op het werk te vergeten en ontspannen te gaan slapen.

 

SFEER CREËREN BINNENSHUIS
Blijf je tijdens de herfst- en wintermaanden toch liever binnen om je voor TV te nestelen met een goede serie of een spannende film? Bekijk dan zeker ons gamma aan binnenzonwering. Sfeervolle houten jaloezieën of strakke rolgordijnen zijn een mooie aanvulling voor elk interieur. 
Ze verminderen ook ineens de inkijk!

 

VEILIGHEID BOVEN ALLES
Helaas stijgen ook nog steeds het aantal inbraken tijdens de herfst/winter. Om jouw veiligheid en die van je gezin te garanderen kan je kiezen voor rolluiken eventueel in combinatie met een veiligheidscamera van Somfy, zo wordt je woning ineens een pak minder aantrekkelijk voor ongenode gasten.

Weten wat All4Sun voor jou kan betekenen? Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Overkapping Met Glaswand Verano Avond 2
Voorzetrolluiken te Haacht