Je terras heerlijk fris dankzij een zonnescherm of luifel

De geautomatiseerde zonneschermen en luifels van Verano garanderen de gewenste temperatuur op je terras. Overdag geniet je van de schaduw, ’s avonds kan de heerlijke warmte moeilijk ontsnappen. Ook je binnenklimaat blijft binnen de perken dankzij zonnewering op je terras. In het gamma van Verano heb je de keuze uit meer dan tien verschillende zonneschermen en luifels. Elk type heeft een eigen uitstraling. Gegarandeerd vind je een zonnescherm of luifel die perfect past bij je terras of woning. Naast het type zonnescherm heb je nog een ruime keuze uit mogelijke zonnewerende doeken. Tijdens de opmeting kan je kiezen uit talrijke stalen. De plaatsing van je zonnescherm of luifel begint bij een vakkundige opmeting. Onze projectleider komt hiervoor vrijblijvend langs.

Kies de kleur van het frame

Een zonnescherm of luifel komt het best tot haar recht wanneer het een mooi geheel vormt met je woning of de kleur van je ramen. Bij ons kan je er dan ook voor kiezen om het aluminium frame in elke gewenste RAL kleur te nemen.  Onze projectleider komt graag ter plaatse met een RAL-kaart zodat we samen de kleur kunnen kiezen die het beste past.

Kleuren Site

Kies de kleur van het doek

De keuze is eindeloos, daarom hebben ze bij Verano alvast een collectie gemaakt van de meest gekozen trendy doekkleuren. Wil je een doek in harmonie met de kleur van het frame van je zonnescherm of een doek dat net zorgt voor contrast, het kan allemaal! 

Samen met jou gaan we graag op zoek naar een doek dat volledig past bij de stijl van je woning en/of terras.

Kies de bediening 

Een zonnescherm of luifel is standaard uitgerust met een SOMFY motor die je eenvoudig kan bedienen met een schakelaar. Daarnaast is er ook de keuze uit een RTS motor met afstandsbediening of kan je ervoor kiezen om je zonnescherm of luifel te bedienen via je smartphone of tablet voor het ultieme gebruiksgemak. Het is zelfs mogelijk om een zonnepaneel te plaatsen bovenop het zonnescherm, zo draag je meteen bij aan een milieuvriendelijk alternatief. Voorzie je eveneens een zon- en/of windautomaat of regensensor, dan kan je op elk gewenst moment van de dag gewoon je huis verlaten zonder je zorgen te maken over je zonnescherm of luifel wanneer er toch plots een hevig onweer los barst.

Zon-en windautomaat Somfy
Zonnescherm integrada Verano
Benjemee Button Voor Website 4

Nieuwbouw? 

Ben je van plan om een nieuwe woning te bouwen en weet je al dat je voor een zonnescherm of luifel kiest? Denk dan zeker eens aan de "Integrada"! Dit zonnescherm wordt geïntegreerd in de gevel en kan dus al gedurende het bouwproces geplaatst worden waardoor het mee opgenomen kan worden in de financiering van je woning. Dit zonnescherm vormt een mooi esthetisch geheel met je woning.

Zonwering: een milieuvriendelijke keuze!

Door het plaatsen van zonwering draag je tevens bij aan het verbeteren van het millieu. Zonwering houdt namelijke de felle zonnestralen tegen waardoor de airco in de warme maanden niet op volle toeren moet draaien.

Bedieningscomfort van SOMFY

Bekijk hier enkele mogelijkheden van zonneschermen en -luifels

Enkele realisaties van geplaatste zonneschermen

Een zonnescherm of -luifel laten installeren?

Neem contact op met ons voor een opmeting en een vrijblijvende offerte. Onze projectleider komt bij je langs.

Neem contact op