Regel de zon met onze overkapping voorzien van kantelbare lamellen!

Met slechts één druk op de knop open en sluit je de kantelbare lamellen van jouw lamellendak. Op deze manier regel je dus zelf de hoeveelheid inval van het licht en ventilatie met een lamellendak. Zo draag je eveneens bij aan een gezondere levensstijl en een energiezuinigere woning. 

Als de lamellen gesloten zijn, dan is de overkapping spatwaterdicht.
Bovendien voldoet ons lamellendak aan de Europese eisen qua veiligheid voor belasting van sneeuw en de druk van de wind.
Onze lamellendaken zijn werkelijk uniek in hun soort!

Een luxueuze loungehoek creëer je volledig naar eigen smaak met onze talrijke mogelijkheden qua uitbreiding voor lamellendaken

Bij Verano is een lamellendak niet enkel verkrijgbaar op maat maar ook in alle RAL-kleuren.

Lamellendak met screens van Verano

Lamellendaken met aluminium frame en kantelbare lamellen

Een lamellendak bestaat uit een stevige en fraaie aluminium constructie die dankzij de vele mogelijkheden qua kleur nagenoeg bij elke stijl van woning past.
De lamellendaken van Verano zijn standaard uitgerust met een trage geruisloze RTS motor zodat bij het kantelen van de lamellen het water in de afvoer loopt. 

Wil je graag een echte tuinkamer creëeren? Dan kan je de lamellen overkapping ook eenvoudig voorzien van screens, glaswanden, schuifwandenwindschermen, sfeervolle LED-verlichting en of verwarming.

 

 

Het lamellendak met wegschuifbare lamellen

Dankzij de wegschuifbare lamellen haal je het maximum aan licht van de zon in huis en heb je toch een strakke en eigentijdse lamellen overkapping wanneer gewenst.  

De lamellendaken zijn standaard uitgerust met een trage geruisloze RTS motor en tevens een bediening van op afstand.

Let op: deze lamellen overkapping is wél spatwaterdicht, maar kan géén sneeuwbelasting aan.

 

Lamellendak met verschuifbare lamellen Verano

Lamellendak nodig?

Neem contact op met ons voor een opmeting en een vrijblijvende offerte voor één of meerdere lamellendaken. Onze projectleider komt graag bij je langs.

Neem hier contact op