Wonen Beurs

Naar jaarlijkse gewoonte zijn wij ook nu te vinden op de beurs Wonen te Mechelen.
Ontdek te laatste nieuwe trends in verbouwen, renoveren en interieur.

Wanneer?
Van 29 tem 31 januari en van 4 tem 6 februari 2022  staan onze toffe collega's weer voor je klaar met de nodige uitleg over onze kwalitatieve rolluiken, zonweringen en terrasoverkappingen. 

Waar moet je zijn?
Je vindt ons op stand 144 in de Nekkerhal te Mechelen.

Waarom?
All4Sun is dé specialist in het plaatsen van rolluiken, zonwering, terrasoverkappingen,... Wij werken uitsluitend met  kwaliteitsproducten van topleveranciers. Eén van onze belangrijkste partners is het Belgisch-Nederlandse kwaliteitsmerk Verano. Wij zijn officiële installateur voor Verano, wat betekent dat wij deze producten door en door kennen. Bovendien mogen wij rekenen op een excellente ondersteuning. Andere vaste leveranciers zijn Gibus, Somfy, Feneko en Velux.

Onze showroom is gelegen in Keerbergen. Dagelijks zijn wij aan de slag in gemeenten als Haacht, Keerbergen, Tremelo, Putte, Zemst, Elewijt, Mechelen, Bonheiden, Steenokkerzeel, Vilvoorde,.. Echter laten wij ons niet tegenhouden door afstanden en kan je ons ook vinden in de uithoeken van het land.

 

OPGELET! Op deze editite van de Wonen beurs is het dragen van een mondmasker verplicht en dien je in het bezit te zijn van een covid safe ticket.

BRENG JE ONS GRAAG EEN BEZOEKJE OP DE BEURS? VRAAG DAN NU JOUW GRATIS TICKETS AAN.