De zomer van 2O2O wordt er eentje om niet snel te vergeten.
Laten we er met z'n alle het beste van maken door het in en rondom onze eigen woning zo aangenaam mogelijk maken. 

Terrasoverkapping Verano

Als wij niet op vakantie kunnen, dan creëeren we dat vakantiegevoel toch gewoon zelf?  Een staycation in eigen tuin of op eigen terras hoeft niet saai te zijn integendeel... 
Lees snel verder en ontdek hoe wij kunnen bijdragen tot een overgetelijke zomer.

1245 Keerbergen Padua Wit 4 Lr 2

Ook een zonnescherm of verandazonwering heeft tal van voordelen en geeft je woning net dat beetje meer uitstraling. Zo voorkomt een goede zonwering dat het in huis te warm wordt. Een luifel vervangt die onhandige parasol die je telkens weer moet opbergen en opstellen.
Met slechts 1 druk op de knop bedien je het zonnescherm en tijdens het najaar zit deze netjes opgeborgen in een casette aan de muur, geen gezeul meer en je doek blijft ook veel schoner.

Img 9901
Knikarmscherm Zwart V360 2

Tip: Nog op zoek naar inspiratie? Surf dan snel eens naar de pinterest pagina van onze leveranciers en ontdek de vele mogelijkheden!

Bij All4Sun vind je tal van oplossingen om het buitenleven zo aangenaam mogelijk te maken. Een terrasoverkapping kan je helemaal naar wens samenstellen en nadien super gezellig inrichten met een mooie loungeset, planten en kunstwerken. Zo heb je het hele jaar door een extra ruimte waar je kan genieten en ontspannen. Ideaal voor de zonnekloppers onder ons of om te relaxen na een frisse duik in je zwembad... Geen zwembad? Gebruik dan even de waterslang het is het idee dat telt toch? ;-)

Quadra3 2

 

Wil jij ook graag één van onze kwaliteitsvolle producten in huis halen om zo optimaal mogelijk te genieten van deze #staycation zomer?

In onze showroom te Keerbergen kan je de sfeer alvast zelf ervaren. We geven je graag vrijblijvend advies en denken graag samen met jou mee om er alvast een onvergetelijke zomer van te maken! 

Knikarmscherm Van Binnenuit 2

Interesse? Vraag dan vrijblijvend een offerte

Opmeting

Onze projectleider komt gratis bij je langs en bekijkt samen met jou de mogelijkheden.
Uiteraard respecteren we de maatregelen:

  • 1,5m afstand houden 
  • handen wassen en ontsmetten
  • zoveel mogelijk digitale info 
  • offerte per mail