Levis Colour Futures Kleur Van Het Jaar Een Zorgzaam Huis Woonkamer Inspiratie Belgie 1 0

Tranquil Dawn is dé kleur van 2020

In deze hectische maatschappij is tot rust komen een must, dus geniet van het "ochtendlicht", waar Tranquil Dawn zijn naam aan dankt, en gebruik de nieuwe trendkleur om je interieur of buitenruimte een rustgevende sfeer te geven.

Deze grijsgroenige kleur is helemaal in en kan je makkelijke combineren met andere tinten groen. Geef je muur een frisse kleur en combineer dit door dezelfe kleur kussens in je zetel te leggen. Zorg voor extra sfeer in huis en zet hier en daar een mooie groene plant neer en breng meer leven in je interieur. Of kies voor binnenzonwering met een mooie groene tint, ons gamma kleuren voor rolgordijnen en jaloeziën is alvast afgestemd om de laatste nieuwe trends.
De kleur gaat ook prima samen met natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld onze houten jaloeziën of kies voor binnenscreens met een rustgevende kleur en schilder je plafond voor de verandering eens in deze hippe kleur! 

Ook onder je overkapping of lamellendak brengt deze kleur een aangename sfeer dus shop die kussens en dat knusse deken en zorg voor een rustgevende buitenomgeving, een ZEN plekje voor jou en je gezin waar jullie heerlijk kunnen genieten.

 

Foto : Flexa.nl