Bbq Zomer 2020 C

Nu er weer heerlijke zomerse temperaturen worden verwacht en we onze bubbel, waar we al weken in leven, eindelijk beetje bij beetje mogen uitbreiden met een beperkt aantal vrienden of familieleden is er niks leukers om uit te kijken naar een gezellig avondje en een lekkere BBQ!
Kan jij ook niet meer wachten en kijk jij er net zo hard naar uit als wij? 

Met een terrasoverkapping of luifel kan je volop genieten van de zon en ben je toch beschermd tegen schadelijke UV-stralen of een plotse regenbui.

Download (5)

Een terrasoverkapping van Verano wordt op maat gemaakt en kan naar wens voorzien worden van de nodige extra’s zoals:

Een luifel van Verano wordt op maat gemaakt en de doekkeuze is eindeloos! Je kan tevens ook kiezen voor een klassiek of een strak design.

Blader gerust eens door onze realisaties en laat ons weten waar jouw voorkeur naar uit gaat en we zoeken samen met jou naar de juiste samenstelling van jouw luifel.

Zonnetent Keerbergen
Me Time Zomer 2020 C

En voor zij die al weken de job van kinderoppas, juf, tuinman, huisvrouw en manusje-van-alles combineren met telewerken, eerst en vooral: hoedje af!
Maar vergeet ook niet te wat me-time in te lassen, een term die de laatste tijd nog maar voor weinigen bekend was.

Hoog tijd dus om daar iets aan te doen ;-)
Zet iedereen in huis aan het werk en ga buiten genieten van een goed boek met een glaasje wijn of van gewoon even helemaal niks doen.

Toch wat last van de zon? Bel ons en we komen zo snel mogelijk langs om daar samen met jou iets aan te doen... Want jij verdient het om nu even lekker in de watten gelegd te worden.