Feestdagen All4sun

Hoe deze feestdagen Coronaproof, maar toch gezellig maken?

Deze feestdagen worden anders, daar kunnen we niet om heen. Laten we samen een extra inspanning leveren om deze feestdagen zelfs op afstand zo gezellig mogelijk te maken. 

Met deze tips maak je er vast en zeker een aangename periode van.

  • Begin op tijd met cadeau'tjes te kopen zo vermijd je de drukte.
    Shop lokaal en steun hiermee onze winkel(h)iers. Wist je trouwens dat de meeste winkels ook online hun diensten aanbieden?
  • Informeer zeker eens bij je favoriete restaurant naar het menu voor de feestdagen. Zo voorkom je een hoop stress bij het koken en steun je de plaatselijke horeca. Wist je trouwens dat vele café's bier/wijn/cocktailpakketten aanbieden?
Feestdagen 5
All4sun Feestdagen
  • Help elkaar en doe iets lief voor zij die eenzaam zijn. Post kaartjes en cadeautjes tijdig en organiseer een live uitpakparty met je vrienden en familie. Wist je dat vele webshops aanbieden om je bestelling in te pakken en af te leveren op bestemming?
  • Speel online spelletjes en vergeet hierbij niet je kerstoutfit aan te trekken. Jingle all the way
  • Maak van je woning een heuse kerstbeleving! Bespaar dit jaar niet op het versieren en decoreren van je woning
  • Vergeet ook je tuin niet! Zet hier en daar en vuurkorf neer en voorzie genoeg zitjes op ruime afstand van elkaar en geniet van de frisse lucht,zo waan je je in no time in Lapland! Natuurlijk wist je al lang dat je met een mooie tuinkamer van All4Sun je dit plaatje helemaal compleet maakt. Voor meer info bel of mail ons gerust. 
     
Download (5)

Tijdens de feestdagen is onze showroom gesloten van 25-12-2020 t.e.m. 03-01-2021