Najaarsacties 2019

De natuur maakt zich langzaam klaar voor de winter en overal verschijnen prachtige herfstkleuren!
Haal je laarzen boven, doe een regenjas aan en trek het bos in... om daarna met rode wangen en frisse neus in de zetel te ploffen met een heerlijke warme kop thee. 

Zo nu ben je helemaal klaar om te ontdekken welke leuke acties de herfst jouw kant laat op waaien! 

 

 

 

Lees meer

Een moment voor jezelf begint bij All4Sun

Is een overkapping niks voor jou? Ben je het beu die vervelende parasol steeds weer in en uit het tuinhuis te moeten sleuren? Dan is een stijlvol zonnescherm dé oplossing.
In de winter zit deze veilig opgeborgen in een cassette die het doek beschermt tegen de weersinvloeden en tijdens de zonnige dagen bepaal jij, mét 1 druk op de knop, helemaal zelf wanneer je de zon op je terras laat.  Bovendien is het de zonnetent onderhoudsvriendelijk en kan je er jaren van genieten!

Twijfel je nog? Bel of mail ons of laat je gegevens hieronder achtter en 1 van onze projectleiders komt met veel plezier langs om je verder te helpen met het maken van de juiste keuze.
Make this your moment met de producten van Verano! 

Lees meer

Haal de lente in huis !

De eerste zonnestralen doen ons al hunkeren naar de lente en zomer. Door wat kamperplanten in huis te halen, haal je alvast een stukje lente in huis! 

Kamerplanten zijn weer helemaal hip en trendy.
Ze maken je interieur meteen een stuk gezelliger en sfeervoller. Wist je dat er zelfs planten zijn die naast sfeer en zuurstof ook een luchtzuiverende werking hebben? Denk hierbij aan bijvoorbeeld Calathea, Goudpalm, Sanseveria, Lepelplant, Monstera, ... 

Belangrijk voor kamerplanten is uiteraard de verzorging ervan.
Informeer je goed voor je een plant aanschaft, want niet elke plant zal overleven bij te veel of te weinig water en een lage luchtvochtigheid in de wintermaanden.

Er zijn kamperplanten die je in volle zon aan een raam op het zuiden kan plaatsen zoals oa. cactussen, maar de meeste planten doen het beter op een plaats met indirect zonlicht.

Geen vensterbanken of geen plaats in huis? Wat dacht je van je plant op te hangen aan het plafond? Je bespaart ruimte en kleurt toch je interieur met fris groen!

Ben je al gezwicht voor de charme van de kamerplant, maar merk je toch dat enkele planten hinder ondervinden van de eerste zonnestralen? Geen nood bij All4Sun hebben we een uitgebreid gamma aan binnenzonwering en buitenzonwering waardoor de schadelijke zonnestralen je planten niet kunnen verbranden maar je toch kan genieten van de heerlijke zon in huis.

Met de zonwering van All4Sun kan je dus perfect de juiste lichtintensiteit creëeren en regelen voor elke plant en zo jarenlang genieten van al dat mooie groen in huis.

Lijken kamerplanten je wel leuk maar kan je de zorg ervoor niet opbrengen? Kies dan voor een zelfonderhoudend ecosysteem in pot of een mooie kunststof plant ;o) 

Lees meer

Extra openingsuren!

All4Sun groeit hard en kent een enorm succes in en rondom Keerbergen! Daarom hebben we besloten om ook op
maandag- en dinsdagnamiddag onze toonzaal open te houden. Je kan er terecht van 12uur tot 17uur.

Zo kunnen we onze klanten nog sneller en beter verder helpen. Zonder jou, dierbare klant, zouden wij niet staan waar we nu staan dus een welgemeende DANKJEWEL voor het vertrouwen in onze firma!

Team All4Sun

Lees meer

3 redenen om ons te bezoeken op Ideaal Wonen te Leuven. 

Ideaal Wonen 2019

OPENINGSUREN
Alle dagen van 14-19 uur
Zondag van 11-18 uur

NOCTURNE
Vrijdag 22 maart van 14-22 uur met vanaf 18 uur een drankje aan de ingang.

 

Lees meer

Bespaar dankzij Smart Solar Shading!

Hoeveel bespaar je nu precies?

 

Als je kiest voor buitenzonwering kan je maar liefst tot 54% besparen op je energiefactuur en wordt misschien zelfs de airco een overbodige luxe. Ga je liever voor binnenzonwering, dan levert dat zo'n 16% besparing op. Dat vinden wij alvast een interessant gegeven.

Lees meer

Green Friday bij All4Sun

Voorwaarden

  • SolarPro zonnepanneel t.w.v. € 200 
  • Niet geldig in combinatie met andere acties
  • Enkel geldig op Green Friday 23-11-2018
  • Enkel geldig op screens of rolluiken met Somfy motor
Lees meer

Nieuwe collectie stoffen voor Rolgordijnen

Elk jaar zijn er weer nieuwe woontrends en om hierop te kunnen anticiperen heeft onze leverancier Verano een team van creatieve mensen die elke dag met nieuwe ideeën voor de dag komen. Zij zorgen ervoor dat onze klanten, jullie dus, deze trends perfect kunnen toepassen in hun interieur . Dit jaar stellen we dan ook met enige trots de nieuwe stoffencollectie rolgordijnen voor. 

Lees meer

Actieweken bij Verano!

Nu de zomer stilaan op haar einde loopt bereiden wij ons alvast voor op het najaar met geweldige acties op terrasoverkappingen, lamellendaken, ritsscreens, rolluiken & sectionaalpoorten!

Meer weten? Klik hier en ontdek de acties vandaag nog ;-)

 

 

Lees meer