Wonen Beurs Mechelen 

Naar jaarlijkse gewoonte zijn wij ook nu te vinden op de beurs Wonen te Mechelen.
Ontdek te laatste nieuwe trends in verbouwen, renoveren en interieur.

Wanneer?
Van 29 tem 31 januari en van 4 tem 6 februari 2022  staan onze toffe collega's weer voor je klaar met de nodige uitleg over onze kwalitatieve rolluiken, zonweringen en terrasoverkappingen. 
Hierdoor zal onze showroom gesloten zijn op zaterdag 29/1/22 en zaterdag 05/02/22.


Waar moet je zijn?
Je vindt ons op stand 144 in de Nekkerhal te Mechelen.

Waarom?
All4Sun is dé specialist in het plaatsen van rolluiken, zonwering, terrasoverkappingen,... Wij werken uitsluitend met  kwaliteitsproducten van topleveranciers. Eén van onze belangrijkste partners is het Belgisch-Nederlandse kwaliteitsmerk Verano. Wij zijn officiële installateur voor Verano, wat betekent dat wij deze producten door en door kennen. Bovendien mogen wij rekenen op een excellente ondersteuning. Andere vaste leveranciers zijn Gibus, Somfy, Feneko en Velux.

Onze showroom is gelegen in Keerbergen. Dagelijks zijn wij aan de slag in gemeenten als Haacht, Keerbergen, Tremelo, Putte, Zemst, Elewijt, Mechelen, Bonheiden, Steenokkerzeel, Vilvoorde,.. Echter laten wij ons niet tegenhouden door afstanden en kan je ons ook vinden in de uithoeken van het land.

 

OPGELET! Op deze editite van de Wonen beurs is het dragen van een mondmasker verplicht en dien je in het bezit te zijn van een covid safe ticket.

BRENG JE ONS GRAAG EEN BEZOEKJE OP DE BEURS? VRAAG DAN NU JOUW GRATIS TICKETS AAN.

Lees meer

Sluitingsperiode eindejaar 2021

Wij houden jullie graag tijdig op de hoogte van onze openingsuren-en sluitingsdagen voor het jaar 2021.

Tijdens de kerstperiode is All4sun gesloten van zaterdag 25/12/21 tem zondag 02/01/22. Vanaf maandag 03/01/22 verwelkomen wij jullie graag opnieuw tijdens onze normale openingsuren.

Op vrijdag 24/12/21 zullen wij uitzonderlijk gesloten zijn om 14u.

Alvast bedankt en tot snel in onze showroom.

Uw All4Sun-team.

Lees meer

Thuiswerken en zonwering op maat

Bij All4Sun helpen we je graag mee met het vinden van de juiste zonwering voor jouw situatie. Of nu de kinderen een middagdutje moeten doen, de kat het te warm heeft of je PC scherm slecht leesbaar is door het zonlicht. Wij bieden steeds de juiste oplossing door jouw woning te voorzien van de juiste zonwering.

Lees meer

Mooie stijlvolle schuifwand

Ben jij op zoek naar een mooie schuifwand voor je balkon of wil je graag wat meer privacy onder je overkapping?
Maak dan kennis met de Nova schuifwand van Verano. 
​De schuifwand bestaat uit een aluminium frame met aluminium of houten latten.
Ze vergroten niet alleen de privacy op balkon of terras maar verhinderen ook de felle zonnestralen en breken de wind. Zo kan je ongestoord genieten in jouw tuinkamer of op jouw balkon! Deze schuifwand is een mooie aanvulling in ons assortiment buitenleven.

Lees meer

All4Sun zoekt gemotiveerde plaatser(s) zonwering

Wegens groei zijn wij op zoek naar één of meerdere gemotiveerde plaatsers zonwering. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een aangename werksfeer?

Lees meer

Een moment voor jezelf begint bij All4Sun

Is een overkapping niks voor jou? Ben je het beu die vervelende parasol steeds weer in en uit het tuinhuis te moeten sleuren? Dan is een stijlvol zonnescherm dé oplossing.
In de winter zit deze veilig opgeborgen in een cassette die het doek beschermt tegen de weersinvloeden en tijdens de zonnige dagen bepaal jij, mét 1 druk op de knop, helemaal zelf wanneer je de zon op je terras laat.  Bovendien is het de zonnetent onderhoudsvriendelijk en kan je er jaren van genieten!

Twijfel je nog? Bel of mail ons of laat je gegevens hieronder achtter en 1 van onze projectleiders komt met veel plezier langs om je verder te helpen met het maken van de juiste keuze.
Make this your moment met de producten van Verano! 

Lees meer

Haal de lente in huis !

De eerste zonnestralen doen ons al hunkeren naar de lente en zomer. Door wat kamperplanten in huis te halen, haal je alvast een stukje lente in huis! 

Kamerplanten zijn weer helemaal hip en trendy.
Ze maken je interieur meteen een stuk gezelliger en sfeervoller. Wist je dat er zelfs planten zijn die naast sfeer en zuurstof ook een luchtzuiverende werking hebben? Denk hierbij aan bijvoorbeeld Calathea, Goudpalm, Sanseveria, Lepelplant, Monstera, ... 

Belangrijk voor kamerplanten is uiteraard de verzorging ervan.
Informeer je goed voor je een plant aanschaft, want niet elke plant zal overleven bij te veel of te weinig water en een lage luchtvochtigheid in de wintermaanden.

Er zijn kamperplanten die je in volle zon aan een raam op het zuiden kan plaatsen zoals oa. cactussen, maar de meeste planten doen het beter op een plaats met indirect zonlicht.

Geen vensterbanken of geen plaats in huis? Wat dacht je van je plant op te hangen aan het plafond? Je bespaart ruimte en kleurt toch je interieur met fris groen!

Ben je al gezwicht voor de charme van de kamerplant, maar merk je toch dat enkele planten hinder ondervinden van de eerste zonnestralen? Geen nood bij All4Sun hebben we een uitgebreid gamma aan binnenzonwering en buitenzonwering waardoor de schadelijke zonnestralen je planten niet kunnen verbranden maar je toch kan genieten van de heerlijke zon in huis.

Met de zonwering van All4Sun kan je dus perfect de juiste lichtintensiteit creëeren en regelen voor elke plant en zo jarenlang genieten van al dat mooie groen in huis.

Lijken kamerplanten je wel leuk maar kan je de zorg ervoor niet opbrengen? Kies dan voor een zelfonderhoudend ecosysteem in pot of een mooie kunststof plant ;o) 

Lees meer

Bespaar dankzij Smart Solar Shading!

Hoeveel bespaar je nu precies?

 

Als je kiest voor buitenzonwering kan je maar liefst tot 54% besparen op je energiefactuur en wordt misschien zelfs de airco een overbodige luxe. Ga je liever voor binnenzonwering, dan levert dat zo'n 16% besparing op. Dat vinden wij alvast een interessant gegeven.

Lees meer