Het is lente bij All4Sun

Terwijl wij met z'n allen massaal thuis in ons kot blijven, deed de lente haar intrede. De zon was de afgelopen weken al volop aanwezig. Eindelijk kunnen we weer wat vitamine D opdoen en kunnen we onze tuin uit haar winterslaap halen.
Zeker in deze onzekere tijden kijken we met z'n allen massaal uit naar de zomer en hopen we dat het normale leven snel terug op gang komt.
Helaas is het momenteel niet mogelijk om te genieten van die eerste frisse pint op een zonnig terras en vallen veel reisplannen dit jaar in het water. Maar niks belet ons om het (ook in tijden van de coronacrisis) thuis zo gezellig mogelijk te maken. Even de tijd nemen om voor jezelf en je gezin te zorgen. Maak dus nu al je tuin/terras in orde zodat je straks familie en vrienden kan uitnodigen en de BBQ kan bovenhalen. Want 1 ding is zeker na dit alles gaan we volop profiteren van het sociale contact en de zomer!

Lees meer

SUNPROOF met All4Sun ook tijdens deze onzekere tijden.

Blader door onze brochures of bekijk onze realisaties en laat je inspireren. Je kan ook met onze verkopers via Whatsapp of smartphone videochatten en ons zo rondleiden in je tuin of woning om samen een geschikte oplossing te zoeken. Of we leiden je virtueel door onze showroom.

Uiteraard willen we vriendelijke vragen om onze openingsuren te respecteren voor wat betreft het videochatten. Wil je graag na de kantooruren ons via deze weg contacteren vragen, gelieve dan eerst even een afspraak te maken.

 

Lees meer

Toonzaal door de week enkel geopend op afspraak en gesloten in het weekend!

Ten gevolge van het Coronavirus en de maatregelen hieromtrent zal onze toonzaal door de week ENKEL OP AFSPRAAK GEOPEND zijn en in het weekend gesloten zijn en dit tot deze maatregelen worden opgeheven.

Uiteraard zijn wij wel telefonisch bereikbaar en kan je ook op afspraak bij ons terecht of komen wij geheel vrijblijvend bij je langs met de nodige informatie en stalen.

We volgen de situatie op de voet en zullen indien nodig bijkomende maatregelen treffen. Wij geven graag advies over zonwering, screens, terrasoverkappingen, ... via andere kanalen zoals : mail, telefoon, FaceTime, whatsapp, messenger.


Of vul ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Verder respecteren we de beslissing en hopen we op medewerking van onze klanten om het risico tot besmetting te minimaliseren door een goede handhygiëne en bij ziekte thuis te blijven.

Heb je nog andere vragen aarzel dan niet om ons te contacteren.
 

Lees meer

Mooie stijlvolle schuifwand

Ben jij op zoek naar een mooie schuifwand voor je balkon of wil je graag wat meer privacy onder je overkapping?
Maak dan kennis met de Nova schuifwand van Verano. 
​De schuifwand bestaat uit een aluminium frame met aluminium of houten latten.
Ze vergroten niet alleen de privacy op balkon of terras maar verhinderen ook de felle zonnestralen en breken de wind. Zo kan je ongestoord genieten in jouw tuinkamer of op jouw balkon! Deze schuifwand is een mooie aanvulling in ons assortiment buitenleven.

Lees meer

Kleur je interieur 

Tranquil Dawn is dé kleur van 2020

In deze hectische maatschappij is tot rust komen een must, dus geniet van het "ochtendlicht", waar Tranquil Dawn zijn naam aan dankt, en gebruik de nieuwe trendkleur om je interieur of buitenruimte een rustgevende sfeer te geven.

Deze grijsgroenige kleur is helemaal in en kan je makkelijke combineren met andere tinten groen. Geef je muur een frisse kleur en combineer dit door dezelfe kleur kussens in je zetel te leggen. Zorg voor extra sfeer in huis en zet hier en daar een mooie groene plant neer en breng meer leven in je interieur. Of kies voor binnenzonwering met een mooie groene tint, ons gamma kleuren voor rolgordijnen en jaloeziën is alvast afgestemd om de laatste nieuwe trends.
De kleur gaat ook prima samen met natuurlijke materialen zoals bijvoorbeeld onze houten jaloeziën of kies voor binnenscreens met een rustgevende kleur en schilder je plafond voor de verandering eens in deze hippe kleur! 

Ook onder je overkapping of lamellendak brengt deze kleur een aangename sfeer dus shop die kussens en dat knusse deken en zorg voor een rustgevende buitenomgeving, een ZEN plekje voor jou en je gezin waar jullie heerlijk kunnen genieten.

 

Foto : Flexa.nl

 

 

Lees meer

Nieuwe verandazonwering van Verano 

Voorgesteld op Polyclose te Gent en dus nagelnieuw in ons gamma.
Een stijlvolle zonwering die als verandazonwering op een overkapping kan worden gebruikt, maar eveneens ook als zonwering vrijstaand tegen de gevel kan worden geplaatst.

Lees meer

All4Sun zoekt gemotiveerde plaatser(s) zonwering

Wegens groei zijn wij op zoek naar één of meerdere gemotiveerde plaatsers zonwering. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een aangename werksfeer?

Lees meer

Gewijzigde openingsuren 

Om jou nog beter verder te kunnen helpen, hebben we besloten dat onze showroom vaker open zal zijn.
Zo kan je ook na jouw werk even binnenspringen voor advies.


Vanaf nu zal onze showroom geopend zijn als volgt:

Maandag van 9u tot 12u30 en van 13u tot 18u00
Dinsdag t.e.m. donderdag van 9u tot 12u30 en van 13u tot 17u30
Vrijdag van 9u tot 12u30 en van 13u tot 17u
Zaterdag van 10u tot 15u

 

Lees meer

Vacature administratief medewerker

Wij hebben ondertussen de geschikte kandidaat gevonden.
Bedankt voor jullie massale interesse!

 

Lees meer